سکوی پرتاب فین‌تک با معرفی ۴ استارتاپ برتر به کار خود پایان داد

  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • سکوی پرتاب فین‌تک با معرفی ۴ استارتاپ برتر به کار خود پایان داد
سکوی پرتاب فین‌تک با معرفی ۴ استارتاپ برتر به کار خود پایان داد

در روز سه‌شنبه ۲۱ دی‌ماه ۱۴۰۰، رویداد تخصصی سکوی پرتاب فین‌تک به میزبانی مجموعه ۱۰۰ استارتاپ و شرکت مدیریت ثروت ستارگان و باهدف شناسایی تیم‌ها و سرمایه‌گذاری بر استارتاپ‌های این حوزه در مرکز رویدادهای ۱۰۰ استارتاپ برگزار شد.

این رویداد با حضور داوران، راهبران متخصص، فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه فین‌تک همراه بود و تیم‌های استارتاپی با  ارائه ایده‌های فین‌تکی خود، به رقابت برای جذب سرمایه پرداختند.در سکوی پرتاب فین‌تک، ۸ تیم پس از بررسی و غربال به این رویداد راه یافتند و از این بین، تیم نیوکاش با یک میلیارد تومان سرمایه قطعی و تیم‌های بلاکچین بلورین، همسو و استاک سرف که به مرحله موشکافانه راه یافتند، از تیم‌های برگزیده این رویداد بودند.

هم‌زمان با برگزاری کمیته سرمایه‌گذاری، یک پنل تخصصی نیز در مورد آینده فین‌تک ایران به مدیریت رضا قربانی، بنیان‌گذار مجموعه رسانه‌ای راه پرداخت و با حضور حسین عبده تبریزی بنیان‌گذار بانک اقتصاد نوین (اولین بانک غیر دولتی ایران)، مهدی شریعتمدار هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل جیبیت، تیم لطیف مدیرعامل هلدینگ مکس و رضا نظری معاون توسعه کسب‌وکار هلدینگ فناوری نگاه برگزار شد.

در آغاز این پنل، مهدی شریعتمدار با اشاره به رشد خوب فین‌تک در ایران گفت: تا زمانی که زیرساخت‌های خوبی نداشته باشیم که در دسترس و سریع باشد، مشکل مشتری حل نخواهد شد. معمولاً برای استارتاپ‌ها یا قوانین خاصی وجود ندارد یا همان قوانین موجود را هم بازتعریف می‌کنیم که این، مورد پذیرش نهادهای قانونگذار نیست.

حسین عبده تبریزی بنیان‌گذار بانک اقتصاد نوین یکی از مقصرین بحران ۲۰۰۸ را بی‌سوادی رگولاتورها خواند و به لزوم داشتن رگولاتورهای باسوادتر تأکید کرد و افزود: باید از سطح ذهنی بالاتری استفاده کنیم و با حوصله‌تر باشیم.

در ادامه این نشست، تیم لطیف مدیرعامل هلدینگ مکس اظهار داشت: ما روزانه با خروج آدم‌های نابغه رو به‌ رو هستیم. باید این را در نظر داشته باشیم که رگولاتورها از طرفی حق دارند چون اگر اتفاقی بیفتد همه، دولت را مقصر می‌دانند، اما بعضی از آنها حرف شرکت‌ها را گوش نمی‌دهند و هم‌گام با اتفاقات جهانی نیستند.

در پایان رضا نظری معاون توسعه کسب‌وکار هلدینگ فناوری نگاه نیز در مورد رگولاتوری بیان کرد: من در حوزه رگولاتوری به صفر و یک اعتقادی ندارم، باید بین فعالان و رگولاتور چیزهایی شکل بگیرد و آن دسته از کارهایی که انجمن‌ها می‌توانند انجام دهند، به آنها سپرده شود. من به کارگزاری رگولاتوری اعتقاد دارم، اما باید یک نظارتی روی رگولاتوری وجود داشته باشد؛ نخبه‌ترین افراد دور هم جمع شوند، قوانین را بنویسند و بر آنها نظارت داشته باشند.

در بخش اختتامیه رویداد تخصصی سکوی پرتاب فین‌تک، مصطفی طهماسبی، مدیرعامل مدیریت ثروت ستارگان ضمن تأکید بر نقش مهم و برجسته مجموعه ۱۰۰ استارتاپ در حمایت از استارتاپ‌ها اظهار داشت: در این رویداد تیمی حضور دارد که در سه ماه گذشته به دلیل چالش‌های سرمایه‌گذاری، پذیرفته نشد؛ اما امروز همین تیم در بین تیم داوری مورد بحث جدی قرار گرفت؛ بنابراین اگر امروز اسم تیمی در میان برگزیدگان این رویداد نیست، نباید امید خود را از دست بدهد، بلکه باید با تلاشی مضاعف، خود را برای رویدادهای پیش‌رو آماده کند. در ادامه مصطفی طهماسبی با اشاره به تنوع زیاد ایده‌ها و محدودیت منابع سرمایه‌گذاران در این حوزه، به صحبت‌های خود خاتمه داد.